Hírek részletei

Vissza

„A munka a kulcsa mindennek”

Első hivatalos meccseit játszotta az elmúlt hét végén az ifi 4-es korosztályú leánycsapatunk, az együttes edzőjével, Palatka Barnával beszélgettünk.
– Először járt megmérettetésen, hivatalos bajnoki meccseken ez a csapat. Hogyan értékeled a tornát?
– Így, miután aludtam rá néhányat, pozitívan, mert a lányoknak nagyon fontos volt, hogy mérkőzéseket játsszanak. Ebben a felállásban most találkoztunk először, több olyan lány volt, akik mostanáig nem szerepelt még meccsen, eddig összesen két barátságost sikerült játszani. Talán ez volt a különbség köztünk és a többi csapat között, mert ők múlt héten hét-nyolc találkozót játszottak a megyei bajnokságban.
– Miben kell fejlődnie ennek e a csapatnak?
– Volt egy pár alap-probléma, technikai hibákat csináltunk, a védekezést szeretnénk fejleszteni. Támadásban a lányok nagyon ügyesek voltak, rengeteg dicséretet kaptak. A harmadik játékrészekben, ahol szabad a játék, minden ellenfelünkkel végig játékban voltunk. Pszichikailag fennebb kellene kerülnünk egy magasabb szintre, hogy ne szomorodjunk, keseredjünk el minden elveszített labda után.
– Mi következik a csapat számára?
– Szeretnénk barátságos mérkőzéseket játszani, mert a tapasztalat az egyik legnagyobb hiányosságunk. Megbeszéltem a segesvári kollégákkal, hogy ezen vagy a következő hét végén játszanánk két mérkőzést, illetve a tanév lejárta előtt is újabb meccseket. A mérkőzés az, ahol igazán meg tudjuk mérettetni magunkat másokkal. A következő idénytől is munka, rengeteg munka vár a lányokra, hisz ez a kulcsa mindennek.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók