Hírek részletei

Vissza

Új támogatója van a Szejke Sport Klubnak

 

A Szejke SK-nál nemcsak a játékoskeretben történtek változások idén nyáron, hanem az együttes támogatói között is. Az elmúlt két évben megismert helyi vállalkozók mellé néhány hete egy új támogató csatlakozott. Az ausztráliai Irek Stawiczny magánemberként érkezett Székelyudvarhelyre, Gálfi Árpád polgármester baráti kapcsolatain keresztül, és nagyon megtetszett neki a város, valamint az itt élő emberek. Az új befektető egy hátrányos helyzetű gyerekeket segítő, karitatív civil szervezet képviselője, emellett szándékában áll az is, hogy a jövőben városunkban befektetéseket eszközöljön, és ezzel új munkahelyeket is teremtsen.

Stawiczny úr számára nem idegen sportág a kézilabda, ugyanis fiatal korában ezt a sportot űzte. A Szejke SK csapatához támogatóként szeretne csatlakozni, ugyanakkor más támogatókat is a klub mellé vonzana. Gálfi Árpád polgármesterrel közösen augusztusban a csapat egyik edzését is megnézte, akkor már megismerkedett csapatunk edzőivel és játékosaival.

Irek Stawiczny személyében a Szejke SK-nak és a városvezetésnek sikerült egy olyan külföldi támogatót a csapat mellé állítania, aki mind a sport, mind pedig a város gazdasági fejlesztése szempontjából segítheti az előrelépést. A meglévő támogatók mellett tehát – akiknek a Szejke SK ez úton is megköszöni, hogy segítettek, hiszen támogatásuk nélkül nem tudta volna átvészelni az elmúlt hónapok igen nehéz időszakát – egy új gazdasági szereplő is részt vesz a csapat céljainak elérésében.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók