Hírek részletei

Vissza

Szép győzelemmel zártuk az elődöntő-tornát

Nagyon érett játékot mutatva sikerült megverni Medgidiát.

A 2018-19-es szezon utolsó meccsét játszotta a Szejke SK Brassóban, tét már nem volt, hiszen az elődöntő 1-es csoportjából Vaslui és Resica jutottak tovább. Ettől függetlenül a Medgidia elleni találkozón is mindent beladott az udvarhelyi együttes.  

Kezdés után kiegyensúlyozott mérkőzés bontakozott ki, de szép megoldásoknak is tapsolhatott a mintegy tíz udvarhelyi néző, akik erre a meccsre is lejöttek Brassóba. Orbán kiválóan védett, csapattársai pedig szép gólokat szereztek, Komporály és Fekete többször távolról is bevették a medgidiaiak kapuját. xza

A második félidőben látszott az is, hogy a Medgidia SK játékosai kezdenek fáradni, a padon nem ült annyi és olyan játékos, aki fel tudta volna venni a harcot a frissebb udvarhelyiekkel, akik közül Tăuțean ontotta a gólokat, Lázár is négyig jutott, Komporály és Daninfeld is távolról mattolták a kapusokat.

Szép játékot mutatott be a Szejke, csoportja harmadik helyét szerezte meg – a zárómeccsen mutatott teljesítményért mindenkit dicséret illet.  

Férfi A-osztályos bajnokság, elődöntő-torna, 1. csoport, 3. forduló

MEDGIDIA-I SK – SZÉKELYUDVARHELYI SZEJKE SK 28–34 (14–16)

Brassói Dumitru Popescu Colibași sportcsarnok, 70 néző. Vezették: Petre Ovidu és Mihai Cristian (Brassó).

MEDGIDIA: Sergiu Radu (5 védés / 16 kapott gól) – Amaximoaie, Savu 4 (1), Stoian 2, Damian 2, Bida 4, Ion Cătălin 10. Csere: Doroftei (7/10), Vasilescu (1/8)  – Naumenko 2, Pătru 3, Avramescu 2. Vezetőedző: Georgescu Adrian.

SZEJKE SK: Orbán Szilárd (9 védés / 15 kapott gól)  – Komporály 8, Daninfeld 2, Pál Szilárd 1, Tăuțean 7, Kónya 2, Szász. Csere: Jobb (4/13) – Fekete 2, Jére, Kopacz 1, Buguleț 4, Orbán Levente 2, Lázár 4, Palatka 1, Lőrinczi. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

Kiállítások: 10, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 1/1 ill. 0/0.

 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók