Hírek részletei

Vissza

Segesváron folytatják az ifi 2-es fiúk

Jön a második buboréktorna az ifi 2-eseknél, a Radu Voina sportcsarnok lesz a helyszín.

Március 26. és 28. között a Székelyudvarhelyi ISK ifi 2-as fiúcsapata a bajnokság alapszakaszának második buboréktornáját, azaz a 4., 5., és 6. fordulóját játssza le a segesvári sportcsarnokban. Orbán Levente edző tanítványai péntektől vasárnapig minden nap pályára lépnek.

A csapat jelenleg első helyen áll a négycsapatos B-csoportban 11 ponttal, másidk helyen a Brassói Transilvania áll 10 és fél ponntal, harmadikon a házigazdák 9 és féllel, az utolsón pedig Fogaras 5 ponttal. Az új pontszámítás folytatódik itt is, egy meccs két félidőt tart, az eredményt minden félidőben elölről kezdik számolni. A megnyert félidő 1 pontot, a döntetlen félidő fél pontot, illetve az összesítésben a megnyert mérkőzés plusz 2 pontot ér, döntetlen 1-1 pontot. A meghatározott magasságú játékosok szerepeltetéséért is mérkőzésenként 1 bónuszpont jár a csapatnak.

Orbán Levente edző a következő kerettel vág neki a tornának: Buzogány Bence és Makkai Csingor kapusok, Lőrincz Botond, Vári Tamás, Nagy Norbert, Kedei Zalán, Gyarmathy Zsolt, Geréb Zalán, Bence Tamás, Menyhárt Barna, Seciu Lóránd, Szabó Hunor, Szabó Lóránd, Kocs Csaba, Pál Szabolcs és Albert Csaba mezőnyjátékosok.

Mind a hat találkozót zárt kapuk mögött rendezik, a sportolók és edzők negatív koronavírus-teszt után vesznek részt a sorozaton. Az eredményeket a mérkőzések lejárta után közöljük a Székelyföldi Kézilabda Akadémia – Szejke SK Facebook-oldalán. 

Fiúk, ifjúsági 2-es korosztály, B-csoport, alapszakasz:

(helyszín: Segesvári Radu Voinak Sportcsarnok)

  1. forduló, március 26., péntek:

16.00: Fogarasi ISK–Brassói Transilvania

18.40: Segesvári ISK–Székelyudvarhelyi ISK

  1. forduló, március 27., szombat:

10.00: Segesvári ISK – Fogarasi ISK

12.40: Székelyudvarhelyi ISK–Brassói Transilvania

  1. forduló, március 28., vasárnap:

10.00: Fogarasi ISK–Székelyudvarhelyi ISK

12.40: Brassói Transilvania–Segesvári ISK

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók