Hírek részletei

Vissza

Robog a cél felé a Szejke

A maximumot teljesítette a Szejke SK a hazai pályán megrendezett buboréktornán, magabiztosan áll az élen.   

Az elmúlt hét végén az udvarhelyi sportcsarnok adott otthont az A-osztályos bajnokság C-csoportjában zajló pontvadászat három fordulójának – mivel csütörtökön dőlt el, hogy a sereghajtó Nagybányai Minaur Academica nem jelenik meg, a mérkőzések időpontjait kénytelen volt megváltoztatni a szövetség.

Két találkozóján nagyarányú győzelmet aratott, egyet pedig igen kemény küzdelemben nyert meg a Szejke SK felnőtt együttese. Ezzel továbbra is magabiztosan vezeti a táblázatot 27 ponttal, Segesvár második 24-gyel, a Segesvárt pénteken legyőző Kolozsvár pedig a harmadik 22 ponttal.  

Sipos Lóránt együttese igen összeszokott játékot mutatott, a Kolozsvár elleni meccs nehéz pillanatai után is felülkerekedett ellenfelén, igen nagy érettséget tanúsítva. Játékosaink nagyon termelték a gólókat, mindhárom alkalommal harminc fölé ment a gólok száma. A három meccs alatt Komporály Attila bizonyult a leggólerősebbnek, hiszen 23 találatig jutott, de társai is jeleskedtek a gólszerzésben: Csibi Hunor 14, Kónya Hunor 13, Szabó Benjámin 9, Katona Tamás és Hadnagy Lóránt 8-8, Tăuțean Angelo 7, Fekete Róbert 6,  Pál Szilárd, Jére Róbert, Tófalvi Krisztián és Mihály Zsolt 5-5, Palatka Barna 1 gólt lőttek három meccs alatt.

A kapusaink is kiválóan teljesítettek, a három meccs alatt Orbán Szilárd 21 védést mutatott be és 37 gólt kapott (36,20%), Jobb Lőrinc neve mellett pedig 13 védés, valamint 34 kapott gól szerepelt (27,65%).  

Sajnálatos, hogy Pál Szilárd az utolsó mérkőzésen megsérült – egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése, remélhetőleg nem lesz hosszú a kihagyás, mert Szilárd hiánya igen érzékenyen érintené a csapatot az alapszakasz utolsó meccsein, illetve a fejutási tornán is.  

A következő, egyben utolsó buboréktorna az alapszakaszban március 18-án, csütörtökön kezdődik és négy napig fog tartani. A helyszín egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy a Szejke sorrendben a Nagybányai Minaur Academicával, a Segesvári VSK-val, a Temesvári Kiválósági Központtal és a Nagyváradi VSK-val kell játsszon.  

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók