Hírek részletei

Vissza

Resicától is kikapott a Szejke

Kitűnő első félidő után négy góllal kapott ki az udvarhelyi csapat. 

A Vaslui-Medgidia mérkőzést csak egy góllal nyerte meg Leonard Bibirig csapata, így – ha nehezen is – érvényesült a papírforma, Vaslui két győzelemmel állt az élen a Szejke-Resica összecsapás előtt.

Sipos Lóránt legénysége jól kezdett a sokkal erősebb resicaiak ellen, vezetni is tudott, a feljutásra aspiráló fekete mezesek nem nagyon találtak fogást a Szejkén, s ha találtak is, azonnal válaszoltunk. Orbán Szilárd jól védett, testvére, Levente pedig nemcsak hetesekből szerzett gólokat, hanem szélről is. Átlövőink, Komporály és Fekete is szép gólokat szereztek, a szünetben döntetlenre álltunk a mintegy harminc jelenlevő udvarhelyi néző örömére.

Aztán a második félidőben megtorpantunk kicsit, s ez elég volt a rutinosabb játékosokból álló Resicának: két-háromgólos előnyt kovácsoltak a Szejke megingásaiból s ezt az eredményt végig tudták tartani. A Szejke mindent egy lapra feltéve rohamozott, de nem sikerült közelebb kerülni, végül négy góllal elveszítette a meccset.      

Az 1-es es csoportból Vaslui és Resica továbbment, a Szejke és Medgidia kiesett. Vasárnap délelőtt fél tíztől a Szejke Medgidiával csap össze, a mérkőzésnek igazából nincs tétje, de ez lesz az udvarhelyi csapat utolsó hivatalos meccse az idényben.

Férfi A-osztályos bajnokság, elődöntő-torna, 1. csoport, 2. forduló

RESICABÁNYAI VSK – SZÉKELYUDVARHELYI SZEJKE SK 27–23 (12–12)

Brassói Dumitru Popescu Colibași sportcsarnok, 150 néző. Vezették: Ifrim Ionuț és és Ilisei Ovidiu (Piatra Neamț).

RESICA: Simulescu (10 védés / 21 kapott gól) – Sztarcsenko 4, Mledenciu 5 (4), Vulpe 4, Bahan 4, Daia 2, Bărbuș 5. Csere: Vuita (1/2) – Boriceanu 2, Belchite, Rohozneanu 1, Heimbach. Edző-játékos: Vaidasigan Alin.

SZEJKE SK: Orbán Szilárd (10 védés / 25 kapott gól) – Buguleț 2, Komporály 3, Fekete 3, Pál Szilárd, Orbán Levente 6 (4), Jére. Csere: Jobb (1/1) – Kopacz 2, Kónya 3, Szász Előd 2, Daninfeld 2, Tăuțean, Lázár, Lőrinczi. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

Kiállítások: 2, illetve 16 perc.

Hétméteresek: 5/4 ill. 5/4.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók