Hírek részletei

Vissza

Ott vagyunk az országos döntőben!

Nagy bravúrt vitt végbe az Akadémia ifi 4-es csapata: mind a négy meccsét megnyerve lett első.

Az Akadémia csapata mind a három csoportmérkőzését megnyerte szombaton és vasárnap, együttesünk kategorikus győzelmeket aratott: Kolozsvárt 16, Besztercét 9, Vidombákot 18 gólos különbséggel múlta felül, így a négyes első helyén végezve várhatta a vasárnap délutáni döntőt.

A fináléban Nagybányával került szembe az udvarhelyi csapat, az ellenfél nagyon erősnek bizonyult, de akadémistáink az utolsó percben javukra fordították a mérkőzést és megnyerték a találkozót. Az SZKA csapata így első helyen kvalifikálódott az ifi 4-es országos bajnokság döntő tornájájára. Azon 16 csapat fog részt venni június 13. és 16. között, de a finálé helyszíne egyelőre nem ismert.

Az eredmények és a gólszerzők:

Székelyföldi Kézilabda Akadémia – Kolozsvári Ardealul 31–15 (13–6)

(Fazakas Alpár 8, Tódor Krisztián 7, Nagy Tivadar 5, Sándor Kristóf és Lurcza Dávid 3-3, Máthé Zalán, Csíki Ádám és Szász Szilárd 2-2, Szabó Zoltán 1)

Székelyföldi Kézilabda Akadémia – Besztercei ISK 34–25 (14–9)

(Tódor Krisztián 11, Máthé Zalán 7, Fazakas Alpár 5, Tornai Balázs és Csíki Ádám 3-3, Lurcza Dávid és Sándor Kristóf 1-1)

Székelyföldi Kézilabda Akadémia – Vidombáki Spotting 32–14 (17–9)

(Sándor Kristóf 8, Tódor Krisztián 5, Szász Szilárd 4, Tornai Balázs 3, Fazakas Alpár, Csíki Ádám, Lurcza Dávid és Nagy Tivadar 2-2, Szabó Zoltán, Vajda Bence és Miklós Arnold 1-1)

DÖNTŐ:

Székelyföldi Kézilabda Akadémia – Nagybányai Minaur Academica 19–18 (8–9)

(Lurcza Dávid 6, Nagy Tivadar 4, Sándor Kristóf 3, Tornai Balázs, Fazakas Alpár és Máthé Zalán 2-2)

A csapat kerete: Bogos Dávid és Lőrincz Dániel kapusok, Máthé Zalán, Sándor Kristóf, Tódor Krisztián, Lurcza Dávid, Tornai Balázs, Szabó Zoltán, Csíki Ádám, Fazakas Alpár, Nagy Tivadar, Tövisi Hunor, Szász Szilárd, Miklós Arnold, Tifán Botond és Vajda Bence mezőnyjátékosok.

Edzők: Orbán Szilárd és Kónya Hunor Barnabás.

 

Tooltip text
Következő mérkőzések
felnőtt férfi A-osztály, alapszakasz

18:00 Segesvári Radu Voina sportcsarnok

Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók