Hírek részletei

Vissza

Nyílt edzést és közönségtalálkozót tart a magyar válogatott

Jövő héten öt napig Székelyudvarhelyen tartózkodik a magyar női kézilabda-válogatott.  

Székelyföldön tart ötnapos edzőtábort a tokiói olimpiára készülő magyar női kézilabda-válogatott. Az Elek Gábor szövetségi kapitány által irányított bővített keret hétfőn, június 28-án a kora délutáni órákban érkezik Székelyudvarhelyre. A csapat bázisa a Páva Kert Panzió lesz, a válogatott a városi sportcsarnokban fogja tartani edzéseit az öt nap alatt. Ezekből egy, a kedd délután 5 órától kezdődő, körülbelül másfél óráig tartó edzése nyilvános lesz.

A nyílt edzésen kizárólag beoltott nézők vehetnek részt, az olimpiára készülő sportolók és a stáb egészségének megóvása érdekében.  A belépés ingyenes lesz, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

A csapat ellátogat a Madarasi Hargitára is, csütörtökön pedig közönségtalálkozón vehetnek részt az érdekődők. 19 órától a Páva Kert Panzió teraszán, az érvényben levő járványügyi szabályokat szem előtt tartva lesz egy beszélgetés a válogatott stábjával és játékosaival. A közönség részvételéhez nem szükséges regisztráció, de arra kérjük a résztvevőket, hogy tartsák be a jelenség érvényben levő járványügyi korlátozásokat. A közönségtalálkozón az érdeklődők és a sportolók egy előre megszabott távolságra ülnek le egymástól, de természetesen lehet feltenni kérdéseket a játékosoknak és a stábnak.

Az ötnapos edzőtábort a Magyar Kézilabda-szövetség, illetve a határontúli magyar kézilabdázás támogatására létrehozott Együtt Növünk Fel! Alapítvány koordinálja. A magyar válogatott július 25-én játssza első találkozóját a tokiói olimpián. 

(Fotó: MKSZ.hu)

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók