Hírek részletei

Vissza

Neves szakember tart edzőképzést az Akadémiánál

Jordi Giralt Alberich, a román ifiválogatott szövetségi kapitánya lesz a vendégünk.

 Újabb edzőképzést tart a hét végén a Székelyföldi Kézilabda Akadémia: a Hargita Business Center, illetve a Rákóczi Center lesznek a helyszínei május 11-én, szombaton annak a képzésnek, amelyet a katalán Jordi Giralt Alberich, a román ifiválogatott szövetségi kapitánya tart majd a környékbeli kézilabda-edzőknek.

A minél eredményesebb és korszerűbb kézilabda oktatás, illetve képzés érdekében a Székelyföldi Kézilabda Akadémia  kiemelt stratégiai feladatként kezeli az edzők sportági képzését, továbbképzését, ezért évente több alkalommal egy-egy szakmai konferencia keretében ad át ismereteket az edzők számára

Jordi Giralt Alberich két éve vezeti a román nagyifjúsági fiúválogatottat, ugyanakkor utánpótlásképzési koordinátor is a Román Kézilabda-szövetségnél, az ő kezdeményezése a Talent Plan elnevezésű tehetségkutató-program is. A 42 éves kézilabda-edző Barcelonában született, ott végezte a képzéseket, ifjúsági szinten igen jelentős eredményekkel (pl. spanyol országos bajnoki cím több korosztályban is) rendelkezik, egyike a legmagasabb szinten jegyzett spanyolországi szakembereknek.  

 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók