Hírek részletei

Vissza

Nem volt ellenfelünk Kiskunhalason

Mind a lányok, mind a fiúk megnyerték a Bibó Kupát, még mérkőzést sem veszítettek.

A Kiskunhalason megrendezett 52. Bibó Kupa elnevezésű középiskolás kézilabdatornán a lányoknál öt, a fiúknál hat csapat vett részt.

A Székelyföldi Kézilabda Akadémia-ISK fiúcsapata a nagyifjúsági és a kadét korosztályból állt össze, a csapatot Orbán Levente és Komporály Attila irányította – a fiúk három nap alatt mind az öt meccsüket megnyerték, a Kecskeméti Piarista Iskolát 22-17-re, a házigazda Bibó István Szakkollégiumot 27-16-ra, a szintén halasi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumot 33-16-ra, Sepsiszentgyörgyöt 42-11-re, a Budapesti ESMTK-t pedig 29-11-re győzte le az udvarhelyi csapat.

A Mester Zsolt által irányított, szintén az Akadémia ifi 1-es és 2-es korosztályból válogatott lányegyüttes négy győzelmet aratott: Jászberényt 25-19-re, a Budapesti ESMTK-t 27-15-re, Sepsiszentgyörgyöt 28-10-re, a házigazda kiskunhalasi Bibó Kollégiumot pedig 21-12-re verték meg a lányok. A különdíjaknál is arattunk, hiszen a lányoknál a legjobb kapus címét Bálint Anna érdemelte ki, rajta kívül még a torna All Star-csapatába került Bálint Noémi is. A fiúknál a beállós Szász Előd került be a torna legjobbjaiból álló All Star-csapatba.  

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók