Hírek részletei

Vissza

Medgidia kipipálva, jöhet az elődöntő!

Jöhet a mindent eldöntő meccs szombaton délután, hiszen a Szejke behúzta az első meccset. 

A sepsiszentgyörgyi Szabó Kati sportcsarnokban a Szejke SK meccsét megelőzően már ismert volt a három másik elődöntős: a nyitómeccsen a CSU Pitești 35–26 (18–10) arányban nyert a Krajovai Universitatea ellen, majd következtek a csoportbeli ellenfeleink. Kolozsvár nagyarányú győzelmet aratott (45–24), Segesvár pedig Alexandriával csapott össze, 30–25-re kikapott.

A Szejke SK hiányzói ellenére nagyon jól kezdte a meccset, teljesen uralta a játékot az egyébként elég durván játszó Medgidia ellenében, Szabó Benjámin és Komporály, majd a félidő vége felé Csibi lőtték a gólokat. Orbán fantasztikus volt a kapuban, az elsú félidőben hét védés állt a neve mellett és mindössze hat gólt kapott, ezek közül az egyiket hetesből. Hatgólos ellőnyel fordulhattunk, utána pedig tovább növeltük az előnyünket a második félidőben, tíz és tizenegy gól is volt közte, a vége pedig kilenc lett. A Szejke okosan, szépen, taktikusan játszva nyerte meg sok góllal a találkozót, remélhetőleg a srácok holnapra kipihenik magukat és jöhet a feljutást eldöntő találkozó.

Holnap 16 óra 20 perctől a CSU Pitești lesz az ellenfelünk: ha megnyerjük, három éves álom válik valóra, a Szejke SK feljut a legfelsőbb osztályba! 

Férfi A-osztályos bajnokság, feljutási torna, 1. mérkőzés

MEDGIDIA-I SK–SZÉKELYUDVARHELYI SZEJKE SK 21–30 (6–12)

Sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Lucian Cruceru és Adrian Eremia (Mehedinți és Gorj megyékből)

MEDGIDIA: Vasilescu ( 7 védés / 19 gól) – Horneț 7, Marcu, Hodorogea 2, Loghin 4, Cimpu 1 (1), Mureșanu 2. Csere: Vlad Uzun. (2/8)  –  Munteanu 2, Bida 1, Avramescu 1, Cornila, Damian Marius, Olar 2. Vezetőedző: Ionuț Deli-Iorga.

SZEJKE SK: Orbán ( 13 védés / 13 kapott gól) – Csibi 5, Komporály 8, Fekete 1, Szabó 7, Kónya 6 (1), Jére 3. Csere: Jobb (3/6) – Tófalvi Krisztián, Hadnagy, Szilveszter. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

Hétméteresek: 1/1 és 2/1.

Kiállítások: 8, illetve 16 perc.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók