Hírek részletei

Vissza

Meccsdömping lesz a héten

Szinte minden napra jut egy meccs, a csúcspont a Szejke SK sorsdöntő mérkőzése.

Az ifi 2-es fiúk hétfői szép győzelme (35-34-re nyert Orbán Levente csapata Besztercén) után valóságos meccsdömping veszi kezdetét a Székelyföldi Kézilabda Akadémia életében, egy hét alatt sok mérkőzés zajlik le.

Lányok és fiúk idehaza

A sorban az első az ifi 2-es lányok keddi, 14 órakor a sportcsarnokban kezdődő meccse, Sándor Aliz tanítványai a bajnokság vigaszágán a Kolozsvári Jövő ISK-t fogadják. Szintén kedden, 15 óra 30 perctől a nagyifjúsági lánycsapat Medgyesen lép pályára.

A nagyifjúsági fiúcsapat szerdai, hazai találkozója 17 óra 30 perckor kezdődik: Sipos Lóránt együttese március 13-án 17 óra 30 perctől a felsőházi rájátszásban a sportcsarnokban játszik a Fogarasi Sportiskolával.

Csütörtökön a felnőtt női együttes játszik hazai bajnokit, hosszú idő után újra idehaza: az SzNKK aznap 16 óra 30 perctől a Național Rm. Vâlceát fogadja a sportcsarnokban.

Szombaton nagy nap lesz kézilabda szempontjából Székelyudvarhelyen: délelőtt 11 órától az ifi 2-es fiúcsapat Fogarast fogadja a vigaszági bajnokságban a sportcsarnokban, az ifi 3-as együttesünk pedig 13 órától Nagybányán lép pályára a felsőházi rájátszásban, de megkezdődik az ifi 3-as lánycsapat számára is a felsőházi rájátszás, Sándor Aliz csapata 17 órától Slatinán játszik.

Irány a sportcsarnok!    

Szombaton 17 órától a Szejke SK az idény legfontosabb, sorsdöntő ütközetét vívja majd a sportcsarnokban. A Nagyváradi VSK jelenleg négy ponttal előzi meg a Szejke SK-t, csapatunk számára kötelező a győzelem, ezért közönségünktől, szurkolóinktól is azt várjuk, hogy töltsük meg a sportcsarnokot és szurkoljunk szeretett csapatunknak!  

A Nagyváradi VSK elleni szombati meccsre a jegyeket a hét közepétől lehet majd kapni a városháza melletti Harmónia cukrászdában: szerdán, csütörtökön és pénteken 7 óra 30 perc és 19 óra között lehet jegyet venni. A jegy ára 5 lej, diákok és nyugdíjasok 3 lejt kell fizessenek a belépőért. Figyelem! A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Még különlegesebbé teszi az összecsapást, hogy először ebben az idényben a meccs előtt a sportcsarnoknál lesz szabadtéri büfé is: a Piros Bódé 15 órakor nyit, a helyszínen kürtős kalács és lángos lesz kapható.

A kicsik is beindulnak

A legkisebb fiúk az idényben először lépnek pályára hivatalos bajnokságban, az ún. Eurorégiós fordulót Brassóban tartják szombaton. Az Akadémia három csapattal vesz részt ezen a tornán: a Kuti László 2008-ban született fiúkból álló csapata, Stefán András 2009-es együttese, illetve Simon Áron szintén 2008-as csapata, utóbbi az Akadémia székelykeresztúri csoportja. Összesen hat csapat lesz az ifi 5-ös korosztály első megmérettetésén, a három akadémiai csapaton kívül még Szászrégen, Vidombák és Brassó együttesei vesznek részt, mindenki mindenkivel játszik.

Vasárnap is pályára lépnek az Akadémia csapatai: 12 órától a nagyifjúsági fiúcsapat Tordán lép pályára a felsőházi rájátszásban.

Tartalmas, kemény hete lesz az Akadémiának, remélhetőleg sok szlo sikerről tudunk majd beszámolni!

 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók