Hírek részletei

Vissza

Kikaptunk a CSM-től

Folytatódott az országos nagyifjúsági bajnokság döntője Kolozsváron.

A Sipos Lóránt által irányított Székelyudvarhelyi ISK a Bukaresti CSM csapatával játszott csoportmeccset ma délután a Horia Demian sportcsarnokban, annak tudatában, hogy amelyik csapat győz, az továbbjut az elődöntőben. Az első nap két vesztesei e meccs előtt csaptak össze, Foksány 13–10-es első félidő után 21–19-re győzött.

Kiegyensúlyozottan indult a találkozó, a tizedik perc végén 5–5 volt az állás,  aztán az első negyedóra után hárommal elhúzott a fővárosi csapat, Sipos időt is kért: valamelyest sikerült rendezni a sorokat, de a CSM tartotta a ritmust, tovább növelte előnyét, szünetben öt góllal vezetett.  A második félidőben ugyanez történt, az ISK nem tudott közelebb kerülni, a bukaresti csapat nyolc góllal nyerte a mérkőzést.

Csapatunk pénteken 17 óra 30 perctől a Piatra Neamț-i ISK együttesével játszik, a tét az elődöntő.

Országos bajnokság, ifjúsági 1-es korosztály, döntő, 2. csoport, 2. forduló:

Székelyudvarhelyi ISK–Bukaresti CSM 24–29 (10–15)

Az ISK gólszerzői: Tófalvi Krisztián 5, Teiu Dănuț 4, Katona Tamás, Menyhárt Barna, Mátyás Demeter 3-3, Hintz Magor és Geréb Zalán 2-2, Szilveszter Bence és Tankó László 1-1. Játszottak  még: Csutak Zsolt és Kacsó Bence (kapusok), Vári Tamás és Tófalvi Tamás. 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók