Hírek részletei

Vissza

Jól kezdett a Szejke, kiütötte Tordát

A hazai buboréktorna első meccsén esély sem adott ellenfelének a csapat.

Szinte napra pontosan egy év telt el azóta, hogy a Szejke az udvarhelyi sportcsarnokban játszhatott hivatalos meccset, 2020. március elsején szintén a Tordai Potaissa fiókcsapata volt az udvarhelyiek ellenfele. Akárcsak a korábbi buboréktornák, ez a mérkőzés is nézők nélkül, szigorú előírások és körülmények között zajlott le.

A játék viszont jó volt, a Szejke az első percektől kezdve jól adogatott, jöttek a lövések, gólok, szép megoldások – ez átment a második félidőre is, ott ugyanúgy szépen forgott a csapat, a cserék is jól léptek be, a fiatal beálló Hadnagy 8 gólig jutott úgy, hogy az első félidő utolsó pillanatában a dudaszóval egyszerre talált be, s az nem volt érvényes. Az együttes legfiatalabb tagja, a 17 éves Tófalvi Krisztián is megszerezte első góljait a felnőtt bajnokságban.  

Igazából holnap jön a nagyobb megmérettetés, a nehezebb találkozó, mert a Kolozsvári U-nak mindenképpen vissza kéne vágni az ősszel meglepetésre elszenvedett vereség miatt.    

A nap első meccsén a Temesvári Poli CSU 31-27-re legyőzte Nagyváradot. A Szejke SK szombaton 15 óra 20 perctől Kolozsvár ellen folytatja.

Férfi A-osztályos bajnokság, C-csoport, 8. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI SZEJKE SK – TORDAI POTAISSA II. 43–21 (20–12)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Ciprian Agavriloaie és Daniel Bura (Jászvásár).

SZEJKE SK: Jobb (3 védés / 10 kapott gól)– Csibi 6, Komporály 6, Pál Szilárd 1, Szabó 4, Kónya 4, Jére 1. Csere: Orbán (11/10), Mihály 3, Katona 4 (1), Fekete 1, Tófalvi Krisztián 3, Palatka, Tăuțean 2, Hadnagy 8. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

POTAISSA II: Baștiurea (2/15) – Pop Raul 5 (4), Bob Alex, Butiurka 5, Negrea 2, Drăgoi 4, Darius Man. Csere: Birescu (2/20), Bodea (5/8), Pințoiu, Rusu Darius, Bocoș Raul 2, Veres, Danciu 3. Vezetőedző: Iulian Alexandru.

Hétméteresek: 5/4 és 1/1.

Kiállítások: 12, illetve 2 perc.

 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók