Hírek részletei

Vissza

Hatodik helyen zártak az udvarhelyi ifikézilabdázók

Az elmúlt héten Bákóban rendezték meg az U18-as fiú kézilabdázók számára az országos bajnoki döntő tornát. A legjobb nyolc gárda mérte össze erejét, a mezőnyben ott volt a Székelyudvarhelyi ISK is.

A Sipos Lóránt által irányított gárda a II-es csoportba kapott besorolást, egy győzelmet (34–33 a Nagybányai ISK-val) és két vereséget (26–30 a Bukaresti CSM-vel és 26–37 a Temesvári Polival) könyveltek el, így a helyosztókon az ötödik pozícióért játszhattak.

Itt a Tordai Potaissa volt az ellenlábas, 19–14-es félidőt követően 39–35-re diadalmaskodtak a Kolozs megyeiket, így a székelyföldi együttes a legvégén a hatodik lett. Ami az egyéni díjazást illeti, az udvarhelyi gárda legjobb játékosának Tófalvi Krisztiánt választották.

A Székelyudvarhelyi ISK kerete: Kacsó Bence, Bogos Dávid – Geréb Zalán, Kocs Csaba, Lőrincz Botond, Tófalvi Krisztián, Dănuț Teiu, Tófalvi Tamás, Vári Tamás, Menyhárt Barna, Máthé Zalán, Szabó Lóránd, Gyarmathy Zsolt, Csíki Botond, Nagy Norbert, Mátyás Demeter. Edző: Sipos Lóránt.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók