Hírek részletei

Vissza

Győzelemmel zártunk

Mindhárom meccsét behúzta a Szejke a hazai rendezésű buboréktornán.

A fiatal temesvári együttes igazából nem okozot gondot a Szejkének, bár tény, hogy iramos meccseken voltak túl a csapatok. Az első percekben még tartotta magát a lilában játszó egyetemista csapat, ám a Szejke szépen felülkerekedett, pihenőre már tíz gólos előnnyel mehetett.

A játék továbbra is jól ment a Szejkének, sajnos a második félidő közepén Pál Szilárd megsérült, nem tudta folytatni, Sipos Lóránt csapata ezután is egyre-másra szerezte a gólokat, nem állt le a meccs végéig. Tizenkettő lett közte, teljesen megérdemelten.   

A Szejke SK mindhárom találkozóját megnyerte a hazai rendezésű buboréktornán, magabiztosan vezeti a táblázatot. A következő, egyben utolsó buboréktorna az alapszakaszban március 18-án, csütörtökön kezdődik és négy napig fog tartani.   

Férfi A-osztályos bajnokság, C-csoport, 10. forduló

TEMESVÁRI POLI CSU–SZÉKELYUDVARHELYI SZEJKE SK 23–35 (10–20)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Ciprian Agavriloaie és Daniel Bura (Jászvásár).

TEMESVÁRI POLI CSU: Fercea (5 védés/14 gól) – Badea 1, Vuia 3, Niță 7, Hotca 3, Răcoceanu 3, Suculiuc 2. Csere: Cretu (5/16), Farkas (2/6) – Lazăr, Corniț, Miclăuș 4, Vasile Marius, Ursuleanu. Vezetőedző: Nae Alexandru. 

SZEJKE SK: Jobb (4 védés/10 gól) – Csibi 5, Komporály 6 (2), Pál Szilárd 1, Kónya 6, Mihály 2, Jére 1. Csere: Orbán (7/13),Tăuțean 4, Katona 4(1), Fekete 2, Szabó 2, Palatka 1, Tófalvi 1, Hadnagy. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

Hétméteresek: 2/0 és 3/3.

Kiállítások: 8, illetve 8 perc.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók