Hírek részletei

Vissza

Győzelemmel kezdtünk!

Foksány együttesét fektette kétvállra nagyifjúsági csapatunk.  

Megkezdődött az országos nagyifjúsági bajnokság döntője Kolozsváron, a Sipos Lóránt által irányított Székelyudvarhelyi ISK a Foksányi ISK-val csapott össze a Horia Demian sportcsarnokban. Igen szoros küzdelem bontakozott ki a kezdetektől, de tíz perc után stabilizálódott a játékunk, átvettük a vezetést, majd újabb tíz perc múlva sikerült kétgólosra stabilizálni az előnyünket, szünetre már úgy mehetett az ISK, hogy négy góllal vezetett.

Fordulás után még tovább növelte az előnyét csapatunk, hét góllal mentünk már, amikor az egyébként elég durván játszó foksányiak edzője időt kért, hogy valamelyest megtörje az ISK lendületét, sikerült faragniuk a hátrányból. Azonban továbbra is 6-7 góllal ment az ISK, csupán a végjátékban sikerült két gólra feljönnie Foksánynak, az utolsó percek kemény és feszült játékot hoztak. Fél perccel a vége előtt Hintz Magornak sikerült átlövésből betalálnia, utána még dobott egy gólt hetesből Foksány, de az udvarhelyi ISK győzelme teljesen megérdemelt volt.

Csapatunk csütörtökön 15 óra 30 perctől egy elvileg ennél is nehezebb mérkőzést játszik a Bukaresti CSM együttesével. Az országos döntő össze találkozóját a Tordai Potaissa AHC Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/potaissaturda) élőben lehet nézni.

Országos bajnokság, ifjúsági 1-es korosztály, döntő, 2. csoport, 1. forduló:

Székelyudvarhelyi ISK–Foksányi 2007 ISK 31–29 (16–12)

Az ISK gólszerzői: Katona Tamás 8, Hintz Magor és Szilveszter Bence 6-6, Mátyás Demeter 4, Tófalvi Tamás 3, Geréb Zalán 2, Teiu Dănuț és Menyhárt Barna 1. Játszottak  még: Csutak Zsolt és Kacsó Bence (kapusok), Tófalvi Krisztián és Vári Tamás. Edző: Sipos Lóránt. 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók