Hírek részletei

Vissza

Győzelem minden fronton!

Újabb nagyszerű hétvégén van túl az Akadémia, az összes pályára lépő együttesünk győzött. 

A barátságos jellegű Kárpát Meditop Kupa megszervezésébe való segítés mellett is igen sűrű hétvégéje volt a Székelyföldi Kézilabda Akadémiának.

A győzelmek sora csütörtökön este kezdődött, az ifi 3-as fiú csapatunk nagyszerű rajtot vett, Bakó Lajos csapata a sportcsarnok nézői előtt aratott egy nagyon szép diadalt, tizennégy góllal, 37-23-ra verte meg a Kolozsvári Akadémia korosztályos csapatát.

 Az ifi 2-esek a vigaszágon játszanak, de a szombati, Mizil-i Sportiskola elleni nyolcgólos, 28-20-as győzelmük nagyon szép eredmény, dicséret illeti Orbán Levente csapatát is. A nagyifjúságiak óriási csatát vívtak vasárnap délután,  a Kolozsvári Sportiskola elleni találkozót a vendégek előnyéről megfordítva húzták be Sipos Lóránt edző tanítványai 39-33-ra, így ők is jól indították a főérték-csoportot.

A Szejke SK feledtetni tudta a csütörtöki, nagyváradi vereségét, hiszen szombaton telt ház előtt tízgólos, 42-32-es vereséget mért a Tordai Potaissa II-es csapatára.

Az Akadémia háttérstábja a pályán kívül volt aktív: a hét vége folyamán kétnapos edzőképzést tartott a székelyföldi kézilabda-edzőknek (meghívottunk Gyurka János, a magyar nagyifjúsági fiúválogatott szövetségi edzője volt), illetve tárgyalásokat folytatott a Magyar Kézilabda-szövetség városunkba látogató operatív igazgatójával, Novák Andrással.

Munkás, verejtékes, szép eredményekkel tarkított hétvégét zártunk.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók