Hírek részletei

Vissza

Döntésekre várva

Bár valamikor, valahol még szükséges egy nyolcas tornán részt vennünk a nyár folyamán, pontos információnk nincs. A járvány miatti korlátozások még csak a közös teremedzéseket sem teszik lehetővé vagy csak vállalhatatlan feltételek mellett. Amint a Román Kormány és a Román Kézilabda-szövetség konkrét döntéseket hoz, annak megfelelően lépünk mi is a csapatot illetően.

A csapat minden tagjával sor került egy személyes megbeszélésre. Sajnos a gazdasági helyzet nem teszi még lehetővé, hogy merész jövőről beszélhessünk, de folyamatosak a tárgyalások a támogatókkal, akik a vészállapot miatt szintén óvatosak. A Román Kormány járványügyi döntésének függvényében, valamint a támogatók hozzáállásának megfelelően június közepén fog eldőlni, hogy milyen kerettel vághat neki a Szejke SK a következő időszaknak. Három játékosunknak lejárt május végén a szerződése, egynek pedig június 9-én fog lejárni, a többiekkel hosszabb távú szerződés köttetett korábban.

A lejárt szerződésű játékosokat illetően is válaszokat várunk a szövetségtől, hogy ezen csapattagok hogyan tudnának  vagy egyáltalán tudnának-e szerepelni az esetlegesen megrendezendő nyolcas tornán.

Sajnos a szövetség félmegoldásos döntései bizonytalanságban tartják mind klubunkat, mind pedig játékosaink jövőjét. Bárhogy is legyen, június közepén döntés születik keretünk és lejárt szerződésű játékosaink sorsát illetően.

Hajrá, Szejke!

Hajrá, Udvarhely!

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók