Hírek részletei

Vissza

Döntések születtek a klubról a csütörtöki tanácsülésen

Döntések születtek a klubról a csütörtöki tanácsülésen, illetve az azt követő vezetőségi ülésen.

Székelyudvarhely önkormányzata a csütörtöki, rendes havi tanácsülésén döntött arról, hogy milyen mértékben támogatja a helyi pályázatokon keresztül a város sportegyesületeit – a Szejke SK 300 ezer lejre pályázott, a tanácsosok ezt elfogadták. A nehéz gazdasági helyzetbe került klubot emellett jelenleg több helyi vállalkozás is segíti a világjárvány által okozott gazdasági válság ellenére.

A Szejke SK ezúton is köszönetet mond mind az önkormányzatnak, mind pedig a vállalkozóknak.

Döntés született arról is, hogy a klub háromtagú vezető tanácsában Jakab Attila városmenedzser helyét Buzogány Attila, a Melinda Steel Kft. kereskedelmi igazgatója veszi át.

A vezetőtanács arról döntött, hogy a Szejke SK felnőtt együttese idény nyáron nem vesz részt a Bölények Ligájába való feljutásért kiírt nyolccsapatos tornán, folytatás viszont lesz, az együttes nem szűnik meg. A csapat jelenlegi keretét a vezetőség igyekszik egyben tartani – kivételt képez a két, már távozott sportoló, Balázs Botond és Szász Előd, akik a feljutást minden bizonnyal megvalósító Suceava, illetve Botoșani együtteséhez igazoltak, illetve egy sportolóval még tárgyal a klub a folytatást illetően.

Az Szejke SK ismét benevez a másodosztályba az elmúlt két idényhez hasonlóan, célkitűzése a feljutás lesz, de ahhoz az idény folyamán meg kell teremteni a megfelelő anyagi hátteret.  

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók