Hírek részletei

Vissza

Csoportgyőzelem!

A Nagyvárad ellen szerzett pontokkal megnyerte a C-csoportot a Szejke SK.

A hazai rendezésű buboréktorna utolsó találkozóján a Szejke igen hamar megmutatta, hogy nem szabad elveszítenie ezeket a pontokat, az első percektől kezdve jól működött a gépezet, gyakorlatilag az történt a pálkyán, amit Sipos tanítványai akartak. Jobb Lőrinc fogott néhény lövést, a váradiak többet is hibáztak, s habár a Szejke játéka sem volt hibátlan, félidőre már hatgólos előnnyel mehettünk. Fordulás után sem hagyott alább az udvarhelyi csapat, nem lankadt a figeylem sem, még tízgólos különbség is volt a két csapat között, végül csak hat lett, de ez a győzelem is teljesen megérdemelt volt, igazából esélye sem volt Nagyváradnak.  

A Szejke és Segesvár egyenlő pontszámmal végeztek az élen, ám az egymás elleni eredmlny nekünk kedvez: a Sipos-csapat hat góllal verte meg Segesvárt, ők pedig csak egy góllal győzedelmeskedtek felettünk. Következik a feljutási torna, ennek helyszíne egyelőre nem ismert, csak a dátuma: április 16 és 18. között zajlik le, a három A-osztályos csoport első két helyezettjei, valamint a két legjobb harmadik vesz részt a kiesős (negyeddöntőket és elődöntőt, illetve döntőket játszanak). A Szejke ellenfele a B-csoport második helyezettje lesz az első meccsen.

Férfi A-osztályos bajnokság, C-csoport, 14. forduló

NAGYVÁRADI VSK–SZÉKELYUDVARHELYI SZEJKE SK 27–33 (13–19)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Anton Drăgănescu és Florin Rădulescu (Zsilvásárhely és Szörényvár).

NAGYVÁRADI VSK: Ene (5 védés / 11 gól) – Baban 2, Mateaș 7 (1), Farcaș 3, Radu Răzvan 7, Szász Adrian 2, Gal Iulian 2. Csere: Cioc (0/2), Duma (6/22/ 1 szerzett gól) –  Hutan 1, Breban, Bandi 1. Vezetőedző: George Tăutu.

SZEJKE SK: Jobb (8 védés / 15 kapott gól) – Csibi 4, Komporály 2 (1), Fekete 4, Szabó 2, Kónya 8, Jére 2. Csere: Orbán (7/8), Csutak (1/4) – Mihály 1, Tăuțean 3, Katona 3 (2), Tófalvi Krisztián 1, Palatka 2, Szilveszter 1, Hadnagy. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

Hétméteresek: 1/1 és 3/3.

Kiállítások: 4, illetve 4 perc.

 

 

 

 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók