Hírek részletei

Vissza

Az új trikókban fényképezkedtünk

A Kempa lesz a Szejke SK mezszállítója, megvannak az első csapatfotók.  

A Szejke SK a 2020–2021-es idénytől mezgyártót váltott, a Salming helyett immár a Kempa öltözteti a csapatot. A német sportszergyártó mezeit és más felszereléseit viselte az SzKC is 2013-tól a 2018-as megszűnésig. A Szejke SK játékosai a múlt héten kapták meg az edzőpólókat, rövidnadrágokat és utazó trikókat. A hivatalos játékmezeket később mutatjuk be, az elsőszámú, hazai mez továbbra is is kék lesz.

Az új, Kempa-felszerelésekben készültek el a Szejke SK keretének új csapatfotói, ezeket Sinka-Király Levente készítette, a hivatalos csapatfotók együttesünk honlapjára és Facebook-oldalára is felkerültek. A különböző színű edző- és utcai pólók után hamarosan a hivatalos játékmezekben is új fotók készülnek majd a csapatról a bajnokság kezdete előtt. A pontvadászat elindulásáról azonban egyelőre nincsenek konkrétumok, még nem lehet pontosan tudni, hogy mikor, hol és milyen körülmények között játszhatjuk a bajnoki mérkőzéseket.

A Szejke SK bővített kerete az új idényre

Kapusok: Csutak Zsolt, Jobb Lőrinc és Orbán Szilárd.

Mezőnyjátékosok: Csibi Hunor, Fekete Róbert, Hadnagy Lóránt, Jére Róbert, Katona Tamás, Komporály Attila, Kónya Hunor-Barnabás, Mihály Zsolt, Palatka Barna, Pál Szilárd, Szabó Benjámin, Szilveszter Bence, Tăuțean Angelo, Tófalvi Krisztián és Tófalvi Tamás.

A csapat vezetőedzője Sipos Lóránt, erőnléti edzője Nagy Sándor, masszőre ifj. Balogh Ödön, ügyvezetője Győri István.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók