Hírek részletei

Vissza

Alakul a Szejke SK kerete

Kapusaink szerződést hosszabbítottak, a csapat hétfőn kezdi a felkészülést.    

Folyamatban van a Szejke SK felnőtt csapatának kialakítása az új idényre, sportolónk közül néhányan új szerződést írtak alá Győri Istvánnal, a Szejke SK új ügyvezetőjével.

A vezetőedzői teendőket továbbra is Sipos Lóránt látja el a felnőtt csapatnál az új idényben. Új szerződést írt alá a klubbal a már 2018 nyarától a Szejkénél levő két kapus, Orbán Szilárd és Jobb Lőrinc, tehát a következő idényben is ők fogják védeni a csapat hálóját. Szintén új szerződést írt alá Palatka Barna, illetve a mai nap folyamán történik ugyanez Kónya Hunor-Barnabással és a fiatal beállóssal, Hadnagy Lóránttal. Utóbbi a nagyifjúsági csapat tagja volt, de a Szejkében is jutott szóhoz az elmúlt két idényben.

Élő szerződése van és továbbra is a csapat tagja marad Komporály Attila, Mihály Zsolt, Fekete Róbert, Tăuțean Angelo, Csibi Hunor, Pál Szilárd és Jére Róbert.

Mint korábban beszámoltunk róla, távozott a Szejkétől Balázs Botond irányító és Szász Előd beállós. A vezetőséggel folytatott tárgyalások után Kopacz István-Csongor úgy döntött, hogy nem lesz a Szejke SK játékosa, az pedig a következő napokban dől el, hogy Lőrinczi Lehel marad-e a csapat tagja.

A nagyifjúsági együttes mellett a Szejke SK bő keretébe fog tartozni Katona Tamás, Szilveszter Bence, valamint Tófalvi Krisztián, illetve a két ifikapus, Csutak Zsolt és Kovács Norbert.  

Tekintettel a fennálló nehéz gazdasági helyzetre, illetve arra, hogy a csapatot az önkormányzat, illetve támogatói ilyen körülmények között is segítik, a Szejke SK minden sportolója és alkalmazottja áldozatot hozva kevesebb fizetésért kézilabdázik és dolgozik majd az új idényben. Mind az új szerződést kötő, minde pedig az élő szerződéssel rendelkező játékosok vállalták az egységes százaléknyi fizetéscsökkentést.

A Szejke SK kerete július 27-én, hétfőn kezdi el a felkészülést az új idényre.  

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók