Hírek részletei

Vissza

A nagyifjúsági fiúk továbbra is veretlenek!

Idehaza vívhatják ki a továbbjutást a lányok, az ifi 3-as fiúk Suceavára utaznak.  

 Nagyon jól teljesített a Székelyudvarhelyi ISK nagyifjúsági fiúcsapata a múlt hét végén Piatra Neamț-on lezajlott elődöntő első buboréktornáján: Sipos Lóránt együttese két meccset megnyert, egy döntetlent játszott, a csoportot jelenleg egy pontos előnnyel vezeti. Május hetedikén szintén Tecuci,  Piatra Neamț és Bákó lesznek sorban az ellenfeleink a második, visszavágó-tornán: a Sipos-csapatnak igen jó esélye van az országos döntő torna nyolc csapata közé jutni, hiszen az első két helyezett mellett a három elődöntő-csoport legjobb két harmadikja is továbbmegy.

A  Piatra Neamț-i buboréktorna három meccsén a csapat vezéregyénisége, Katona Tamás szerezte a legtöbb találatot (21-et), de a két kapuson (Csutak Zsolt és Kacsó Bence) kívül a keret összes tagja dobott gólt: Teiu Dănuț és Tófalvi Tamás 15-15, Szilveszter Bence és Mátyás Demeter 12-12, Tófalvi Krisztián 10, Hintz Magor 8, Geréb Zalán 6, Demeter Zsolt 5, Tankó László 3, Nagy Norbert 2 és Gyarmathy Zsolt egy alkalommal volt eredményes.

Az ifi 3-as korosztáyú leánybajnokság H-csoportjának alapszakaszában a második öt forduló az udvarhelyi sportcsarnokban zárt kapuk mögött zajlik le szerdától vasárnapig. A csoport öt csapata közül kettő székelyudvarhelyi: a Mihályfalvi Ernő edző által vezetett Szejke SK együttese a második helyen áll 10 ponttal, a Gagyi Erika és Sándor Aliz által felkészített Sportiskola csapata pedig negyedik 7 és fél ponttal. A csoportot Csíkszereda  vezeti nagy előnnyel, a csíki csapat 20 ponttal áll a táblázat élén. Mint ismert, a csapatok egy meccset nem két félidőre, hanem három harmadra osztva játszanak le. A megnyert harmad 1 pontot, a döntetlen harmad fél pontot, illetve az összesítésben a megnyert mérkőzés plusz 2 pontot ér. A meghatározott magasságú játékosok szerepeltetéséért is mérkőzésenként 1 bónuszpont jár a csapatnak. 

Szerda, április 7.:

14 óra: Kézdivásárhely–Székelyudvarhelyi ISK

16 óra 40 perc: Csíkszereda–Szejke SK

Csütörtök, április 8.:

10 óra: Székelyudvarhelyi Szejke SK–Kézdivásárhely

12 óra 40 perc: Székelyudvarhelyi ISK–Sepsiszentgyörgyi ISK

Péntek, április 9.:

12 óra 40 perc: Sepsiszentgyörgy–Szejke SK

a  Székelyudvarhelyi ISK áll

Szombat, április 10.:

12 óra 40 perc: Szejke SK–Székelyudvarhelyi ISK

Vasárnap, április 11.:

10 óra: Székelyudvarhelyi ISK–Csíkszereda

a Szejke SK áll

Az ifi 3-as fiúk korosztálya, Kopacz István-Csongor edző együttese Suceáván kezdi meg az elődöntő torna-küzdelmeit a hét végén, a hat csapatból álló csoportban a Szejke SK az utolsó helyről indul, 5 és fél ponttal. A meccseken ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a lányoknál (megnyert harmad 1 pont, döntetlen harmad fél pont, a megnyert meccs plusz 2 pont). Pénteken a Suceava-i CSU-val, szombaton a szintén helyi, másik csapattal, a Suceava-i LPS-vel, vasárnap pedig Bákóval játszanak a fiúk.

Péntek, április 9.:

12 óra: Szejke SK–Suceava-i CSU 

Szombat, április 10.:

13 óra 10 perc: Szejke SK–Suceava-i LPS 

Vasárnap, április 11.:

15 óra: Szejke SK–Bákói LPS

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók