Hírek részletei

Vissza

A legjobbak között játszunk!

Nagyifjúsági fiúcsapatunk az országos döntőben lép pályára Kolozsváron.

2017 óta először vehet részt székelyudvarhelyi nagyifjúsági csapat az országos kézilabdabajnokság döntő tornáján: Sipos Lóránt együttese fantasztikus meneteléssel, veretlenül kvalifikálta magát a nyolccsapatos fináléba, amelynek ezen a héten Kolozsvár ad otthont.

A Horia Demian sportcsarnokban szerdától vasárnapig zajlanak a küzdelmek, a nyolc együttest két négyes csoportba osztották, a csoportmeccsek után szombaton a két első és két második helyezett elődöntőt játszik, vasárnap pedig a finálékat tartják.

A Székelyudvarhelyi ISK a 2.-es számú csoportba került, ellenfelei sorrendben a Foksányi 2007 VSK, a Bukaresti CSM és az elődöntő-tornáról már ismert Piatra Neamț lesznek. Érdekesség, hogy utóbbival mind az általuk rendezett első buboréktornán, mind pedig az idehaza lezajlott második turnén döntetlent játszott a Sipos-csapat. Az 1-es számú csoportba a Temesvári SCM, a Tordai Potaissa, a Nagybányai Minaur Academica és a Medgidia-i ISK kerültek. 

A csapat kerete:

Kapusok: Csutak Zsolt és Kacso Bence. Mezőnyjátékosok: Szilveszter Bence, Vári Tamás, Menyhárt Barna, Geréb Zalán, Katona Tamás , Tankó László, Nagy Norbert, Hintz Magor, Tófalvi Tamás, Tófalvi Krisztián, Teiu Dănuț és Demeter Mátyás.

Az ISK menetrendje:

Szerda, június 2., 15 óra: Székelyudvarhelyi ISK–Foksányi ISK

Csütörtök, június 3., 17 óra 30 perc: Székelyudvarhelyi ISK–Bukaresti CSM

Péntek, június 4., 17 óra 30 perc: Piatra Neamț-i ISK–Székelyudvarhelyi ISK

A szombati mérkőzés időpontja a csoportban elért helyezéstől függ.

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók