Hírek részletei

Vissza

A hetedik helyért játszunk

Kikaptunk Piatra Neamț-tól, nem jutottunk elődöntőbe.

Vereséget szenvedett az országos nagyifjúsági bajnokság döntőjében a Székelyudvarhelyi ISK, a sorsdöntő meccsen Piatra Neamț csapata nyert. A ma délután a Horia Demian sportcsarnokban lezajlott összecsapáson nem kezdett jól az udvarhelyi gárda, már az első tíz percben a piatra neamț-i csapat uralta inkább a játékot, utána azonban erőre kapott az ISK. A 20. percben időt kért Sipos Lóránt, ezután sikerült az egyenlítés, de a félidőben még kétgólos hátrányban voltunk.

Fordulás után sem lett jobb a helyzet, sőt: a negyvenedik percben már 25–20 volt az állás, amikor Sipos megint időt kért, de sajnos a különbség hét gólra nőtt a két csapat között. Ám a 45 perc után három gólt faragtunk le a hátrányból, úgy tűnt, hogy sikerül a feltámadás, de az ellenfélnek továbbra is jobban ment, az 51. percben megint hét volt oda. A végjáték azonban egyértelműen a miénk volt, sikerült felzárkózni három gólra, de az utolsó percekben nem sikerült gólra váltani a lehetőségeinket, illetve egyik támadásunkba belefújtak a játékvezetők. Mindössze egy gól kellett volna a továbbjutáshoz... A három gólos vereség azt jelentette, hogy jobb gólkülönbségével a Piatra Neamț-i jutott tovább.

A 2. csoport negyedik helyén végezve szombaton 10 órától Medgidiával a hetedik helyért játszunk, az elődöntőben Piatra Neamț Temesvár együttesével csap össze, a másik ágon a Bukaresti CSM a Nagybányai Minaur Academicával találkozik.

Országos bajnokság, ifjúsági 1-es korosztály, döntő, 2. csoport, 3. forduló:

Piatra Neamț-i ISK–Székelyudvarhelyi ISK 34–31 (18–16)

Az ISK gólszerzői: Katona Tamás és Szilveszter Bence 8-8, Mátyás Demeter 6, Hintz Magor, Tófalvi Krisztián, Teiu Dănuț és Geréb Zalán 2-2, Tófalvi Tamás 1. Játszottak  még: Csutak Zsolt és Kacsó Bence (kapusok). 

Tooltip text
Következő mérkőzések
Főtámogató
Magyarország Kormánya
Támogatók